Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

BASICS+ 2018

15.04.2018 - 17.04.2018
hotel M "Best Western" u Beogradu

Poštovane koleginice i kolege,

Imam veliko zadovoljstvo da vas obavestim da Radna grupa za kateterizaciju srca i perkutane koronarne intervencije UKS, organizuje dvanaesti BASICS+ 2018, 15-17.04.2018. godine u Hotelu M, Best Western (Beograd, Bulevar Oslobođenja 56a).

Kao i obično, biće prenosa interventnih procedura iz oblasti koronarne patologije iz tri centra: Kliničkog centra Srbije i IKVB Dedinje iz Beograda i IKVB Vojvodine iz Novog Sada. Uz naše istaknute interventne kardiologe biće više poznatih gostiju operatera iz Inostranstva. Uporedo sa prenosima uživo iz kateterizacionih laboratorija biće predavanja eminentnih kardiologa iz Srbije i instranstva. Nastavićemo i praksu sa prethodnog BASICS-a da gostuju kardiološka udruženja i ovog puta će to biti HISPA.

Stoga Vas pozivamo da učestvujete na predstojećem BASICS-u 2018 i omogućite visok kvalitet simpozijuma na obostrano zadovoljstvo.

BASICS+ 2018 je u sklopu programa kontinuirane medicinske edukacije akreditovan od Zdravstvenog saveta Srbije sa 10 bodova za učesnike i 15 bodova za predavače.

Svim učesnicima će biti omogućena registracija u Hotelu M "on site", uz uobičajenu potvrdu o učešću na simpozijumu. (Jelena Stamenković, email/tel:  zivka.milicevic@gmail.com; 0642983418).

Oficijelna turistička agencija za rezervaciju hotelskog smeštaja i sl. je Rubicon travel and events (Direktor Mirko Levajac email/tel: kongresi@rubicontravel.rs; 011-3981411)

Sa velikim poštovanjem

Predsednik Radne grupe za interventnu kardiologiju UKS

Prof. dr Zoran Perišić,

Budući predsednik Radne grupe za interventnu kardiologiju UKS

 Dragan Debeljački