Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

BASICS+ 2018

15.04.2018 - 17.04.2018
hotel M "Best Western" u Beogradu

Poštovane kolegnice i kolege, dragi prijatelji, 

BASICS+ 2018 se održava od 15. do 17. aprila 2018. godine na uobičajenom mestu u Hotelu M u Beogradu. 

Kao i obično, biće prenosa interventnih procedura iz oblasti koronarne patologije iz četiri centra: Kliničkog centra Srbije i IKVB Dedinje iz Beograda, IKVB Vojvodine iz Novog Sada i Kliničkog  centra iz Niša. Uz naše istaknute interventne kardiologe biće više poznatih gostiju operatera iz inostranstva. Uporedo sa prenosima uživo iz kateterizacionih laboratorija biće predavanja eminentnih kardiologa iz Srbije i inostranstva. I ovogodišnji BASICS+ će omogućiti da se sretnu interventni kardiolozi iz celog regiona i izmene svoja iskustva. Kompletan program će biti objavljen na sajtu UKS vrlo brzo, a već sada Vas obaveštavamo da je svečano otvaranje 15. aprila 2018. u 17 sati u hotelu M. Stoga Vas pozivamo da učestvujete na predstojećem BASICS‐u 2018 i omogućite visok kvalitet simpozijuma na obostrano zadovoljstvo. Kongres se održava uz prisustvo i učešće kompanija iz oblasti cele kardiologije. 

BASICS+ 2018 je u sklopu programa kontinuirane medicinske edukacije akreditovan od Zdravstvenog saveta Srbije sa 8 bodova za učesnike i 13 bodova za predavače, kao nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem. Po prvi put je tražena i dobijena saglasnost MedTech Europe za predstojeći kongres (https://www.ethicalmedtech.eu/medtech-apps/cvs/view-event/EMT8685) koja nam je neophodna zbog učestvovanja industrije. 

Na BASICS-u će učestvovati i medicinski tehničari koji rade u angio salama i takođe će moći da dobiju potvrdu o učestvovanju sa pripadajućim bodovima.

Svim učesnicima će biti omogućena registracija u Hotelu M "on site", uz uobičajenu potvrdu o učešću na simpozijumu. (Jelena Stamenković, email/tel: zivka.milicevic@gmail.com; 0642983418).

Oficijelna turistička agencija za rezervaciju hotelskog smeštaja i sl. je Rubicon travel and events (Direktor Mirko Levajac email/tel: kongresi@rubicontravel.rs; 011‐3981411)


S poštovanjem,

predsednik Radne grupe za interventnu kardiologiju UKS

prof dr Zoran Perišić, FESC, FACC