Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

BASICS+ 2019

14.04.2019 - 16.04.2019
Hotel M, Best Western, Beograd

Poštovane koleginice i kolege,

Imam veliko zadovoljstvo da vas obavestim da Radna grupa za kateterizaciju srca i perkutane koronarne intervencije UKS, organizuje trinaesti BASICS+ 2019, 14-16.04.2019. godine u Hotelu M, Best Western (Beograd, Bulevar Oslobođenja 56a).

Kao i obično, biće prenosa interventnih procedura iz oblasti koronarne patologije iz više centara u Srbiji.  Uz naše istaknute interventne kardiologe biće više poznatih gostiju operatera iz Inostranstva. Uporedo sa prenosima uživo iz kateterizacionih laboratorija biće predavanja eminentnih kardiologa iz Srbije i instranstva. Na ovogodišnjem BASICS-u biće predstavljen i prevod evropskih smernica za revaskularizaciju miokarda. Biće održane i sesije za medicinske tehničare iz angio sala.  

Stoga Vas pozivamo da učestvujete na predstojećem BASICS-u 2019 i omogućite visok kvalitet simpozijuma na obostrano zadovoljstvo.

Svim učesnicima će biti omogućena registracija u Hotelu M "on site", uz uobičajenu potvrdu o učešću na simpozijumu. (Jelena Stamenković, email/tel:  zivka.milicevic@gmail.com; 0642983418).

Oficijelna turistička agencija za rezervaciju hotelskog smeštaja i sl. je Rubicon travel and events (Direktor Mirko Levajac email/tel: kongresi@rubicontravel.rs; 011-3981411)

Sa velikim poštovanjem

Predsednik Radne grupe za interventnu kardiologiju UKS

Prof. dr Zoran Perišić, FESC, FACC

Budući predsednik Radne grupe za interventnu kardiologiju UKS

Dragan Debeljački