Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

NOVAK 2020

11.12.2020 - 12.12.2020
online

Poštovane koleginice i kolege,

Poštovani članovi UKS,

Posebno mi je zadovoljstvo da Vas obavestim i pozovem da učestvujete na centralnom ovogodišnjem događaju UKS: Simpozijum Udruženja kardiologa Srbije „iNOVAcija znanja i mogućnosti razvoja Kardiologije u Srbiji (III NOVA-K 2020 Digital)“.

Ne želimo da odustanemo od osnovnog cilja Udruženja kardiologa Srbije, a to je edukacija, razmena znanja i iskustava, te ćemo ovogodišnji NOVA-K (iNOVAtivna Kardiologija), održati “online”, u periodu 11-12. decembar 2020. godine.

NOVA-K će imati dve osnovne naučne teme: lečenje supraventrikularnih aritmija i savremeni pristup u lečenju plućnih embolija

Simpozijumi farmaceutskih kuća su isključivo predviđeni uživo (“live streaming”). Ostale sesije će biti snimljene i emitovane “online”.

Pristup naučnom sadržaju NOVA-K-a će biti potpuno slobodan i besplatan. Kotizacija je predviđena isključivo za sticanje KME bodova putem rešavanja 2 akreditovana testa (sa ukupno 10 KME bodova).

Pogledajte uvodnu video špicu.

Verujemo da ćemo i ovim putem uspeti da održimo najviši nivo simpozijuma i doprinesemo kontinuiranoj medicinskoj edukaciji i u ovim nepovoljnim okolnostima, tako da je i jedna posebna sesija posvećena i komplikacijama na srcu COVID-19.

Takođe, najavljujemo XXIII Kongres UKS za 21-24. oktobar 2021. godine.

Svima želimo dobro zdravlje.

 

S poštovanjem,

Udruženje kardiologa Srbije