Cookbook

Udruženje kardiologa Srbije

17.06.2017

ANTIOKSIDANTI, MINERALI I VODA

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

10.06.2017

UGLJENI HIDRATI, MASTI I PROTEINI

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

03.06.2017

PUŠENJE

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

27.05.2017

ZNAČAJ FIZIČKE AKTIVNOSTI

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

20.05.2017

BUJONI

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

13.05.2017

PREPORUČENI NAČINI PRIPREMANJA HRANE

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

06.05.2017

KORISNI SAVETI ZA PRIPREMANJE HRANE

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

29.04.2017

VITAMINI KAO OSNOVNI SASTOJCI

Iz Evropskog kuvara(The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više

26.04.2017

DIJETA I SMERNICE ZA „ZDRAV“ ORGANIZAM

Iz Evropskog kuvara (The European cook book by ESC, 2010)

Saznajte više