obaveštenja

Udruženje kardiologa Srbije

nazad

11.07.2020

Pismo predsednika UKS jul 2020

UKS obaveštenja

Poštovani članovi UKS,

U ovom „COVID 19 vremenu“, koje sa sobom nosi mnogo različitih informacija, želim da sa Vama podelim nekoliko lepih vesti.

Na izborima za ESC Board 2020. godine, Akademik Prof. dr Petar Seferović, predsednik Evropske asocijacije za srčanu slabost, izabran je za podpredsednika Evropskog udruženja kardiologa.

Na izborima za novi Nukleus Radne grupe za miokardne i perikardne bolesti Evropskog udruženja kardiologa, Prof.dr Arsen Ristić ponovo je izabran za novog člana ovog Nukleusa (drugi mandat).

UKS svojim istaknutim članovima čestita i želi uspešan i nadasve plodonosan rad krunisan savremenim projektima i rezultatima.

Jos jednom želim da Vas podsetim da će se ESC kongres 2020 održati kao “online congress”, sa svim svojim sadržajima i besplatnom kotizacijom. Molim Vas da se na vreme registrujete za kongres.

Naš centralini događaj za 2020. godinu, Kongres NOVAK (iNOVAtivna Kardiologija) se i dalje planira u terminu 23-25.10.2020. u Hotelu Palisad na Zlatiboru. Proces akreditacije je u toku, a preliminarni program možete uskoro očekivati na našem websajtu.
 

S poštovanjem,

Siniša Stojković, predsednik UKS