Kongresi

Udruženja kardiologa Srbije

nazad

ZASINK 2018

25.10.2018 - 27.10.2018
Stara planina

Poštovane koleginice i kolege,

Imamo zadovoljsvo da Vas pozovemo na:

4. ZAJEČARSKI SIMPOZIJUM INTERVENTNE KARDIOLOGIJE - ZASINK 2018, SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM

pod nazivom:

INTERVENTNA KARDIOLOGIJA ZAPADNOG BALKANA

Hotel Stara Planina 25-27. 10.2018. godine

  • Ovogodišnji ZASINK imaće 32 predavanja najeminentnijih kardiologa, interventnih kardiologa iz Srbije, Hrvatske, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Nemačke. Kao specijalni gosti predavači biće Prof Michael Firstenberg iz Denvera i Prof Aleksandr Osiev iz Moskve.
  • Biće organizovan i direktni prenos 4 kompleksnih intervencija iz angio sala Odeljenja Invazivne kardiologije u Zaječaru i Klinike za kardiologiju, Kliničkog Centra u Nišu.
  • Posebno smo ponosni da ćemo ponovo održati sesiju Expertski okrugli sto sa prikazima najkompleksnijih operacija pacijenata sa akutnim koronarnim sindromom iz 10 angio sala iz Srbije i inostranstva.
  • Organizovana je sesija sa 19 predavanja i prezentovanja rezultata medicinskih tehničara koji rade u angio salama u Srbiji.
  • Ove godine organizujemo i specijalni jubilej, obeležavanje 10 godina rada Pejsmejker centra u Zaječaru.

ORGANIZATORI

ZASINK, Odeljenje invazivne kardiologije Zaječar, SLD-Podružnica Zaječar, Zdravstveni centar Zaječar Udruženje Kardiologa Srbije, Radna grupa za Koronarografije i Perkutane koronarne intervencije-UKS Podružnica istočna Srbija – UKS

AKREDITACIJA

Sastanak je akreditovan na osnovu odluke ZDRAVSTVENOG SAVETA kao Nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem pod brojem А-1-2211/18.

CILJNA GRUPA

Lekari, Farmaceuti, Medicinske sestre, Zdravstveni tehničari, Stomatolozi. Broj bodova za predavače: 13. Broj bodova za slušaoce: 8.

KONTAKT I INFORMACIJE

Odeljenje Invazivne kardiologije Rasadnička bb, Zaječar

angiosala.zajecar@gmail.com

www.zasink.com

www.uksrb.rs

Doborodošli!

U Zaječaru, 15.08.2018

Predsednik Organizacionog odbora i Šef Odeljenja Invazivne kardiologije

Prim dr sc med Vladimir Mitov, FACC