obaveštenja

Udruženje kardiologa Srbije

nazad

02.10.2019

XXII kongres UKS

UKS obaveštenja

Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji,

Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da smo pored tabelarnog prikaza objavili i detaljan preliminarni program, onoliko koliko su nam do sada organizatori i predlagači sesija poslali.

Prijem apstrakta je takođe završen i zahvaljujemo se svima koji su poslali svoje radove i iskoristili priliku da pokažu na nacionalnom kongresu svoje rezultate! Svi prispeli radovi će takođe ubrzo biti raspoređeni i priključeni detaljnom programu i objavljeni u našem časopisu Srce i krvni sudovi.

Kao što ćete primetiti, ove godine ćemo imati najveći broj sesija do sada, sa otvaranjem Kliničke tribine sa prikazivanjem slučajeva u holu hotela Palisad, i otvaranjem programa originalnih radova u još jednoj sali u hotelu Mona, zbog čega će sve vreme po dve sesije biti prenošene uživo kako na sajtu UKS Live stream tako i na monitorima u holovima hotela Palisad.

Pozivamo vas da budete prisutni od samog početka kongresa (program počinje u četvrtak, 17. oktobra od 15h), Svečanog otvaranja (četvrtak, 19.30h) u hotelu Mona, gde ćemo imati čast da kongres otvori Predsednica ESC Prof. Barbara Casadei, a odmah posle toga pored predstavljanja tradicionalnih nagrada UKS, i dodelu nagrade za naučno-istraživački rad (Doc. dr Aleksandar Popović),  stipendija UKS, nagrada za najboljie originalne radove i promociju knjige UKS Kardiologija Klinički vodič.

Svi detalji dostupni su na sajtu XXII kongresa UKS.


S poštovanjem,

Prof. dr Ana Đorđević Dikić
predsednik Udruženja kardiologa Srbije i predsednik Organizacionog odbora XXII kongresa UKS

Prof. dr Siniša Stojković
predsednik Naučnog odbora XXII kongresa UKS